تای چی و چی کونگ

انجام تمرینات ورزشی تای چی و چی کونگ را از بهترین و کاراترین روش های کمک درمانی برای طیف وسیعی از مراجعان می دانم.

تمرین های ایستا و پویای تای چی و چی کونگ با به جریان انداختن جریان انرژی درونی بدن از طریق اصلاح وضعیت بدن در راه رفتن، ایستادن، نشستن و تنفس به بهبود متابولیسم بدن و هماهنگی ساختار عصب، عضله و ذهن به طور همزمان کمک های بنیادی می کنند.

به علاوه، تاثیرات مثبت تای چی و چی کونگ در کاهش استرس، خستگی، تنش، آرامش ذهن، بهبود سلامت و شادابی و فرآیندهای مرتبط با پیری در مراجع علمی دنیا مورد تایید است.

تای چی

ایستادن و تنفس همچون غذا خوردن از اولین اعمالی هستند که هر انسانی از بدو تولد به آن وابسته است و بیشتر بیماری های ما به علت بر هم خوردن تعادل فیزیکی بدن در کارهای روزمره، تنفس های بریده بریده و اشتباه و غذا خوردن نامتعادل ایجاد می شود.

وقتی انرژی درونی ما به علت تنفس غلط، وضعیت های غلط در ایستادن و نشستن برهم می خورد، به طور مستقیم و غیر مستقیم بر روی خلق و خو و غذا خوردن ما و سوخت و ساز غذا در بدن و سیستم ایمنی تاثیر می گذارد.

ما نمی توانیم فقط با تنظیم خوراک دهانی افراد و برنامه غذایی دهانی انتظار بهبود بنیادی در وضعیت سلامت فرد داشته باشیم، مگر آنکه هم زمان به عوامل اصلی زمینه ساز بیماری و شرایط او به طور جامع توجه کرده باشیم و برایش برنامه ریزی هوشمندانه ای داشته باشیم.

از آنجا که هر روش درمانی باید توسط فرد متخصص و افراد صاحب نظر آن حوزه انجام شود، در مورد آموزش و تمرین و تکرار حرکات تای چی و چی کونگ به مراجعان متناسب با شرایط فردی، جسمی، وضعیت سلامت و بیماری مشاوره داده می شود. و از افراد صاحب تجربه و دارای مهارت های بین المللی این رشته درخواست می کنیم در زمان های مشخص برای مراجعان برنامه ریزی فردی و گروهی، حضوری و غیر حضوری انجام دهند.

از آنجا که این ورزش هیچ محدودیت سنی و حرکتی ندارد و فرآیندهای التهابی بدن را التیام می بخشد، برای افرادی که محدودیت های متعددی برای انجام ورزش های دیگر دارند، هیچ محدودیتی ندارد. افراد با وزن بالای صد کیلو، دارای مشکلات استخوانی و مفصلی بدون نگرانی از فشار به زانو و یا کمر و بدون نیاز به فضا و یا وسیله خاصی می توانند از این تکنیک ها در هر شرایط زمانی و مکانی استفاده کنند.

رمز موفقیت و بهره مندی از فواید بی شمار تای چی و چی کنگ، آموزش صحیح و تداوم تمرین و تمرکز است.

مربیان تای چی و چی کنگ

مربیانی که با اطمینان کامل از حسن اخلاق و آموزش های صحیح شان دست همراهی با ما داده اند عزیزانی هستند که بیش از ١۶ سال به طور حرفه ای آموزش دیده اند و سال ها به درستی آموزش داده اند و شاهد مزایای استفاده از این تکنیک ها در موفقیت های فردی و اجتماعی شان هم از نظر جسمی و هم نظر روحی و سعه صدر بوده ام.

خانم سایه تکین  (رزومه)

خانم لیلا گیاهی  (رزومه)

ورزش هوازی
ورزش های هوازی

 ورزش هوازی که به آن «کاردیو» یا «ایروبیک» (به معنای با اکسیژن) هم می‌گویند، ورزشی است که در آن، خونِ اکسیژن‌ دار توسط قلب پمپاژ می‌شود تا اکسیژن به تمام عضلاتِ در حال فعالیت برسد. ورزش هوازی سبب افزایش ضربان قلب و تنفس برای مدت نسبتا طولانی می‌شود. بر عکس، ورزش غیرهوازی (بدون اکسیژن) فعالیتی است مانند دو سرعت یا وزنه ‌برداری که سبب می‌شود عضلات به صورت ناگهانی تحت فشار شدید قرار بگیرند و شما به سرعت از نفس بی افتید. اگر شدت انجام ورزش‌ هوازی بیش از حد بالا باشد، به ورزش غیرهوازی تبدیل می‌شود. به عبارت دیگر، تفاوت بین ورزش‌ هوازی و غیرهوازی در شدت انجام آنها است.

نمونه‌های ورزش‌ های هوازی عبارتند از: دستگاه‌های ورزشی هوازی (کاردیو)، رکاب زدن، دویدن، شنا کردن، پیاده‌روی، کلاس‌های ورزشی هوازی، اسکی‌ صحرایی و کیک‌بوکسینگ، البته انواع بسیار دیگری هم وجود دارند.

ورزش هوازی نه تنها به تناسب اندام کمک می‌کند، بلکه مزایای شناخته ‌شده‌ای برای سلامتی جسمی و روحی دارد. ورزش هوازی به جلوگیری یا کاهش احتمال ابتلا به برخی از سرطان‌‌ها، دیابت، افسردگی، بیماری‌های قلبی‌عروقی و پوکی استخوان کمک می‌کند.

برنامه‌ی ورزش های هوازی باید ساده، عملی و واقع‌بینانه باشد. می‌توان از تجهیزات خاص (از قبیل دستگاه‌های ورزشی هوازی) استفاده کرد، اما استفاده از این تجهیزات برای انجام ورزش های هوازی ضروری نیست.

هر قدر ماهیچه ‌ها در مصرف اکسیژن مؤثرتر عمل کنند، ما می‌توانیم سوخت بیشتری بسوزانیم، به اندام متناسب‌تری برسیم و مهم‌تر از آن، زمان بیشتری ورزش کنیم.

از خودتان بپرسید: «آیا می‌توانم در شش ماه به‌طور منظم ورزش کنم؟»

 اگر جواب شما «مطمئن نیستم» یا «نه» است، پس باید به برنامه‌های هفتگی اکتفا کنید. اما اگر مطمئن هستید، این تغییر رفتار را حفظ و به‌طور منظم در شش ماه پیش رو ورزش می‌کنید؛ بنابراین نیازی به دریافت برنامه‌ی ورزشی هفتگی نیست، اما با دیدن نخستین نشانه‌های لغزش به برنامه‌ ریزی مکتوب مناسب بازگردید.

برنامه ریزی ورزشی هفتگی بخشی از بسته های رژیم درمانی برای افرادی است که بیماری قلبی، دیابت، فشار خون، افسردگی، سرطان و یا پوکی استخوان دارند.

Call Now Buttonتماس با ما